Кашкавал пане с пилешко филе и бира

Нина ИвановаНина ИвановаИноватор11110782
17/02/2018
"Кой да се сети, че най-добрата гарнитура за кашкавал пането е пилешкото филе "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо885
  • Преглеждания за месеца49
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кашкавалът се нарязва на триъгълници с дебелина 1.5 см. По средата се разрязва като джобче и се слага парче от пилешкото филенце.

Когато всички кашкавалчета са готови, се слагат за 1 час във фризер, за да стегнат и да не се разтича кашкавалът при панирането.

През това време приготвяме панировката с бирата. Разбиваме жълтъците с бирата, брашното и солта. Накрая добавяме разбитите белтъци.

Изваждаме замразените парчета кашкавал от фризера и ги топим в панировката. Пръжим в силно загрята мазнина от всяка страна от 3 минути.

Сервираме с подходяща салатка :)

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар