Солен кекс в хлебопекарна

Криси ЧерниковаКриси ЧерниковаДарт Вейдър162801012
19/02/2018
"Вкусен солен кекс само с едно натискане на копчето - как да не ти хареса "
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 209
  • Преглеждания за месеца146
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти е добре да се извадят на стайна температура 2 часа преди печенето. Содата се погася в киселото мляко.

В съда на хлебопекарната се поставят първо течните съставки. След това се добавят пресятото брашно, солта, натрошено сирене и нарязани маслини.

Хлебопекарната се включва на програма за печене на хляб (или за кекс, ако има такава). След изпичане готовият солен кекс се завива с чиста кърпа и остава така 30 минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар