Солен кекс в хлебопекарна

Криси ЧерниковаКриси Черникова
Дарт Вейдър
162
89
1613
19/02/2018
"Вкусен солен кекс само с едно натискане на копчето - как да не ти хареса "
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 419
  • Преглеждания за месеца270
  • Преглеждания за седмицата71
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти е добре да се извадят на стайна температура 2 часа преди печенето. Содата се погася в киселото мляко.

В съда на хлебопекарната се поставят първо течните съставки. След това се добавят пресятото брашно, солта, натрошено сирене и нарязани маслини.

Хлебопекарната се включва на програма за печене на хляб (или за кекс, ако има такава). След изпичане готовият солен кекс се завива с чиста кърпа и остава така 30 минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Sunny Petkova
Sunny Petkova
08.02.2020 11:36
Защо има 2 пъти сол, освен сирене 1 ч.ч.? Не става ли малко прекалено солено накрая?
0
0