Мусака с мащерка и канела

20/02/2018
"Мусака, която ще ви изненада с очаквано добър вкус и един различен аромат "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо148
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Каймата се овкусява с подправките.

Лукът и морковите се запържват в предварително загрято олио до златисто и към тях се прибавя каймата.

Когато побелее, се слагат доматите и картофите.

Разбърква се добре и се изсипва в съд за печене.

Пече се около 30 минути, след което се залива с киселото мляко и яйцето и се пече до готовност.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар