Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Торти и глазури»Плодова торта»Плодова торта с боровинки и пъпеш

Плодова торта с боровинки и пъпеш

PoliPoli
Новак
7307
Плодова торта с боровинки и пъпеш1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
Порции
8
"Едно парче или две искате да ви отрежем"

Необходими Продукти

  • пъпеш - 300 - 400 г
  • сладко от боровинки
  • заквасена сметана - 1 кофичка(400 г)
  • крем - 2 бр. ванилия на д - р Йоткер без варене
  • захар - малко
  • бишкоти - Около 250 г
  • желатин - 30 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

За крема: Разбиваме сметаната с малко захар. Добавяме направения крем на д-р Йоткер.

Разтваряме желатина и добавяме и него, кремът е готов.

В подходяща купа, застлана с найлоново фолио, започваме да редим нарязания пъпеш, сладко от боровинки, бишкоти, крем, като завършваме с бишкоти.

Разклатете леко купата, за да отиде крем навсякъде.

Оставяме плодовата торта в хладилника за 3-4 часа да стегне.

Плодовата торта с боровинки и пъпеш е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: