Яхния от картофи а ла Риохана (Patatas a la Riojana)

21/02/2018
"Червената яхния - най-вкусната яхния "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо392
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете в тенджера под налягане зехтина. Обелете, измийте и нарежете лука на дребно, чушката на квадрати, а картофите на големи кубчета. Задушете ги в тенджерата.

Сложете цялата глава чесън и дафиновия лист. Добавете чоризото, нарязано на колелца. Запържете и него, заедно с червения пипер.

Налейте водата, натрошете бульона и сложете солта. Изчакайте да заври и затворете тенджерата на първа степен.

Когато започне да "фъска ", засичате пет минути. Изключете и изчакайте да се отвори тенджерата.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар