Начин на приготвяне
Разбиваме яйцата заедно с захарта, ванилията и олиото до разтваряне на захарта.
Добавяме киселото мляко и разбъркваме добре.
Пресяваме брашното заедно с какаото и бакпулвера. Добавяме къч сместа и разбъркваме до хомогенна смес.
Към сместа прибавяме стафидите и 1/2 от шоколада, като го начупваме на малки парченца.
В намазнена тава изсипваме готовата смес и печем в предварително затоплена на 180 градуса фурна до готовност.
На водна баня разтопяваме маслото с какаото и другата 1/2 от шоколада.
Когато сладкишът се е поохладил, го надупчваме с помощта на сламка и го заливаме с топлата заливка.
Оставяме сиропирания сладкиш да престои, за да се напои добре.
Сладкишът Рондини е много сполучлив.