Gotvach.bg»Рецепти»Основни Ястия»Пълнени Чушки»Чушки, пълнени с яйца по румънски

Чушки, пълнени с яйца по румънски

EfrosiaEfrosia
Джедай
9806k1125k
Чушки, пълнени с яйца по румънски1 / 2
26/11/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4 бр.
"И вие ли нямате търпение да ги опитате?"

Необходими Продукти

  • чушки - 7 броя зелени
  • масло - 50 г
  • олио - 40 г
  • яйца - 6 броя
  • лук - 2 глави
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете на тънки ивички 3 по-малки чушки.

Изпържете в сгорещеното масло накълцания лук, добавете нарязаните чушки, сол, черен пипер и запържете.

Прибавете яйцата и бъркайте непрекъснато, докато се втвърдят.

Напълнете с плънката 4 почистени чушки.

Запържете ги в сгорещено масло от всички страни и задушете, докато напълно омекнат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
56
43
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

м в м
м в м
липсва червен цвят
16.09.2013 18:50
1