Начин на приготвяне
Разделяме прясното мляко на две части. Получава се по половин литър, при което отделяме по 350 мл от всяка половинка и прибавяме към него 100 мл подсладена сладкарска сметана.
Поставяме двата съда на котлона и оставяме да заври.
Останалото 300 мл мляко разделяме също на 2.
Към едната част от 150 мл добавяме 3 с.л. захар+пакетче ванилов пудинг+2 пакетчета ванилова захар. Разбъркваме добре.
В другия 3 с.л. захар+пакетче шоколадов пудинг+100 г ситно нарязан шоколад.
Към млякото, което сме поставили на двата котлона със сметаната, по едно и също време добавяме разтворите от пудинга.
Варим и двата крема и когато са готови, премахваме и добавяме маслото.
В чаши най-отдолу поставяме резени банан и започваме да сипваме от двата крема. Отгоре подреждаме колелца от банан и поръсваме с орехови ядки.