Цял Печен Заек на Фурна

12/03/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо5 983
  • Преглеждания за месеца268
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Заека почистваме от вътрешностите, измиваме и подсушаваме.

Намазваме го с маслото от всички страни.

В дълбок съд смесваме всички съставки за намазванетото му. Получава се гъста кашичка, която нанасяме върху целия заек.

От двете страни поставяме по 4 ленти бекон и по 2 стръка салвия.

Поставяме го в тава и наливаме виното и малко вода.

Завиваме с фолио и поставяме във фурната.

Печем около час и половина, преди да извадим, премахваме фолиото и запичаме.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар