Солена тиква с розмарин

19/03/2018
"Предизвикваме ви да опитате солена тиква с розмарин, комбинация, която дълго ще помните "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 765
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и изчистете тиквата от семките. Нарежете я на полумесеци.

Подредете я в тавичка, застлана с хартия за печене.

Поръсете със солта, джинджифила и черния пипер.

Настържете кората от лимон.

Сложете чесъна с люспата и няколко стръка розмарин.

Полейте с малко зехтин и печете на 200°C за 30 минути.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар