Агнешка Главичка в Тенджера под Налягане

24/03/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 702
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • агнешка главичка - 1 бр.
  • сол - 1 с.л.
  • черен пипер - 3 - 4 бр.
  • бахар - 1 - 2 бр.
  • дафинов лист - 1 бр.
  • риган - щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме добре агнешката главичка.

В тенджера под налягане я поставяме и прибавяме всички подправки и наливаме вода.

Затваряме капака, поставяме на котлона и оставяме така докато заври водата.

След като заври засичаме 35-40 минути.

Отварянето на тенджерата става, когато сме изпуснали въздуха.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар