Торта с Бишкоти и Крем Брюле

Адриан АлександровАдриан Александров
Готвач
1023752754971
Торта с Бишкоти и Крем Брюле1 / 2
26/03/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
8

Необходими Продукти

  • бишкоти - 1 опаковка
  • течна сметана - 150 мл
  • крема сирене - 200 г
  • яйца - 6 бр.
  • захар - 1 ч.ч.
  • прясно мляко - 2 ч.ч.
  • ванилия - 3 пакетчета
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме яйцата и захарта на пухкав крем. Сипваме млякото, крема сиренето, ванилията и сметаната и разбиваме още малко.

В тавичка постиламе хартия за печене и подреждаме на дъното един ред бишкоти.

Начупваме останалите бишкоти на половинки и ги сипваме в сместа.

Изсипваме внимателно сместа върху наредените бишкоти и заравняваме.

Печем на 200 градуса и вентилатор около 20 минути - задължително на решетката на фурната.

Готовата торта се оставя в хладилника за 24 часа.

Преди сервиране украсяваме по желание с плодове, шоколадови пръчици и др.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: