Агнешки Котлети на Тиган

28/03/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 625
  • Преглеждания за месеца183
  • Преглеждания за седмицата69
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре агнешките котлети. Овкусяваме с черния пипер и сол, като оставим така да престоят за около час.

В тиган, който сме сипали зехтина, поставяме изчистения чесън с цел да ароматизира олиото.

Запържваме до златисто котлетите, като ги заливаме с виното.

Ако виното е малко, а то трябва да се покрият котлетите, прибавяме още.

Слагаме розмарина и намаляваме котлона.

Добре е да се захлупи с капак, за да могат да се задушат.

Сервираме с гарнитура пожелание.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар