Агнешки Котлети на Тиган

28/03/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 784
  • Преглеждания за месеца217
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пържено Агнешко

Начин на приготвяне

Измиваме добре агнешките котлети. Овкусяваме с черния пипер и сол, като оставим така да престоят за около час.

В тиган, който сме сипали зехтина, поставяме изчистения чесън с цел да ароматизира олиото.

Запържваме до златисто котлетите, като ги заливаме с виното.

Ако виното е малко, а то трябва да се покрият котлетите, прибавяме още.

Слагаме розмарина и намаляваме котлона.

Добре е да се захлупи с капак, за да могат да се задушат.

Сервираме с гарнитура пожелание.

Чук за месо с брадвичка-46%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
7.00 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар