Бирена леща

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1483140115165
29/03/2018
"Леща или бира, а защо не направо бирена леща "
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 256
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте лещата и сложете да се вари, нарежете лука и морковите и ги прибавете.

Варете на умерен котлон, след около 20 минути прибавете скилидките чесън и доматеното пюре. Когато поври и с пюрето, сипете бирата и подправките.

Оставете така, докато се свари напълно лещата.

Направете запръжката, като загреете олиото, запържвате брашното и червения пипер, след което сипвате при лещата и разбърквате.

Сервирайте гореща.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар