Варена Агнешка Главичка

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
29/03/2018
"Който не го е опитал, много е загубил - няма такава вкусотия "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо15 853
  • Преглеждания за месеца104
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • агнешки главички - 2 бр.
  • вода
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте агнешките главички и ги сложете в голяма тенджера да се варят. След като образуват пяна, я отстранете.

Прехвърлете ги в тенджера под налягане с чиста вода и малко сол и варете за определеното време на вашата тенджера.

Ако нямате такава тенджера, продължете да ги варите в същата, в която сте ги сложили.

След като ги сварите, ги обезкостете.

С това прекрасно месо можете да приготвите вкусна агнешка супа или с ориз на тавата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар