Печен Заек с Картофи на Фурна

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
31/03/2018
"По-вкусен от класическото ястие пиле с картофи може да бъде само нашият сочен заек с картофи "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо48 348
  • Преглеждания за месеца2136
  • Преглеждания за седмицата327
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества
Печен Заек

Начин на приготвяне

Нарежете заека на порции и сложете да заври с малко вода. Отстранете пяната, която се е образувала или измийте месото и сложете чиста вода със сол в тенджера под налягане.

След като се свари месото го извадете, поръсете със червен пипер и джоджен. Нарежете картофите на кубчета с моркова и ги сложете в тавата, сипете олио, зеленчукова подправка, черен пипер и разбъркайте.

Поставете месото и сипете от бульона, в които се е варил заекът. Печете до запичане на заека и картофите. По желание поръсете със магданоз.

Италианска алуминиева незалепваща тава с дръжки
Приготвяй си тази рецепта в:
Италианска алуминиева незалепваща тава с дръжки
38.00 лв.
Виж ››

Кръгла алуминиева тава, в която може да приготвите всичко, до което кулинарното ви вдъхновение се простира. С незалепващо покритие и удобни дръжки тя позволява лесно пренасяне, съхранение и готвене. Алуминиева тава, която е необходимост във всяка кухня!

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар