Крехки телешки пържоли в йенско стъкло

Петя ТосковаПетя Тоскова
Помощник Готвач
82
891
288
208
1
06/04/2018
"Разбира се, че може да ги приговите и в друг съд, но така ще се лишите от удоволствието да видите как се приготвят най-крехките телешки пържоли "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 211
  • Преглеждания за месеца196
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начуканите пържоли се овкусяват със солта и пипера мелаж, към тях се добавя и виното и се оставя за около 30 мин.

Маслото и горчицата се смесват, докато се получи каша, след това се намазват пържолите от двете страни и се редят в йенска тавичка, като отгоре се слагат гъбите.

Към сметаната се добавя прясното мляко и се заливат пържолите, захлупват се и пекат на силна фурна до готовност.

Бон Апетит!

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 28см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 28см.
46.99 лв.
Виж ››

Може да сложите каквото си пожелаете в дълбокия тиган с двойно дъно и то ще се превърне в невероятно вкусно ястие. Дългата удобна дръжка ще помогне и на по-плахите да се впуснат в кулинарно приключение заедно със своя тиган.

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Aquarius207757
Aquarius207757
01.06.2018 16:33
Вкусни са.
0
0