Крехки телешки пържоли в йенско стъкло

Петя ТосковаПетя Тоскова
Помощник Готвач
82
904
288
234
1
Крехки телешки пържоли в йенско стъкло
Снимка: Петя Тоскова
1 / 5
06/04/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Сготви40 мин.
Общо60 мин.
Порции6
"Разбира се, че може да ги приговите и в друг съд, но така ще се лишите от удоволствието да видите как се приготвят най-крехките телешки пържоли"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начуканите пържоли се овкусяват със солта и пипера мелаж, към тях се добавя и виното и се оставя за около 30 мин.

Маслото и горчицата се смесват, докато се получи каша, след това се намазват пържолите от двете страни и се редят в йенска тавичка, като отгоре се слагат гъбите.

Към сметаната се добавя прясното мляко и се заливат пържолите, захлупват се и пекат на силна фурна до готовност.

Бон Апетит!

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: