Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Мариновани Пържоли със зехтин, лук и чесън

Мариновани Пържоли със зехтин, лук и чесън

ЗориЗори
Гуру
1k10k5k7
Мариновани Пържоли със зехтин, лук и чесън
Снимка: Зори
2 / 9
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4
"Мариновани пържоли за душата - със зехтин, лук и чесънче"

Необходими Продукти

  • свински пържоли - 4 бр.
  • чесън - 2 - 3 скилидки
  • лук - 1 глава кромид
  • зехтин - 1/2 ч.ч. или олио
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер
  • риган
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвя се марината от пресованите скилидки чесън, нарязания на ситно кромид лук и подправките на вкус.

Слагат се пържолите в марината и се добавя зехтин за готвене или олио.

Пържолите се оставят да престоят в маринатата най-малко 30 минути, след което се изпичат на добре загрята скара.

Пържолите се поднасят със салата от пресни или печени зеленчуци на скара.

Добър апетит!

Маринованите Пържоли със зехтин, лук и чесън са много вкусни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: