Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с яйца»Омлет»Дробчета с омлет

Дробчета с омлет

Станислава ВълковаСтанислава Вълкова
Иноватор
3392k8512
Дробчета с омлет
Снимка: Станислава Вълкова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
2
"Дробчета с омлет - една комбинация, която определено ще опитаме"

Необходими Продукти

  • пилешки дробчета - 200 - 300 г
  • лук - 2 - 3 големи глави
  • яйца - 4 бр.
  • черен пипер
  • сол
  • соев сос
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките дробчета се измиват и се запържват на тиган с растително олио до златисто кафяво, охлаждат се и се нарязват на ивици.

Яйцата се пържат във вид на омлет и също се нарязват на ивици.

Лукът се нарязва на тънки полумесеци, запържва се и по средата на пърженето се добавя и соевият сос. Всичко това се поставя в купа за салата с мазнината, в която се пържиха.

Смесете в салатиера всички съставки, добавете сол, черен пипер и поръсете със ситно нарязан магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: