Свинска Глава в Буркани

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
17/04/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо5 652
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свински глави - 2 бр
  • черен пипер - 1 пакетче
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разцепете свинските глави на четири части.

В голяма тенджера сложете парчетата и облейте с вода. Сложете да се варят на умерен огън, като първо отпените пяната, която се образува при завирането.

Варете около час и тогава прибавете сол.

След около още един час вижте дали месото пада от коста и изключете.

Извадете и обезкостете, нарежете по големите парчета.

В буркани напълнете от месото от главите, като поръсвате по няколко зърна черен пипер.

Допълнете отгоре от бульона и затворете със капачки.

Варете бурканите около 40 минути.

Ретро затварачка за буркани тройна
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Ретро затварачка за буркани тройна
14.99 лв.
Виж ››

Приготвянето на зимнина никога не е било толкова лесно, колкото с тази много практична тройна затварачка на буркани, с която с лекота ще затваряте три различни вида буркани.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар