Свинска Глава в Буркани

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
1511
1413
1545
5
17/04/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо5 083
  • Преглеждания за месеца184
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свински глави - 2 бр
  • черен пипер - 1 пакетче
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разцепете свинските глави на четири части.

В голяма тенджера сложете парчетата и облейте с вода. Сложете да се варят на умерен огън, като първо отпените пяната, която се образува при завирането.

Варете около час и тогава прибавете сол.

След около още един час вижте дали месото пада от коста и изключете.

Извадете и обезкостете, нарежете по големите парчета.

В буркани напълнете от месото от главите, като поръсвате по няколко зърна черен пипер.

Допълнете отгоре от бульона и затворете със капачки.

Варете бурканите около 40 минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар