Перфектна домашна пица с тесто, замесено в хлебопекарна

18/04/2018
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1361137813884
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции15
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 152
  • Преглеждания за месеца92
  • Преглеждания за седмицата34
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сипете содата във кофичката със киселото мляко, в купа разбийте яйцето с киселото мляко и водата. Прибавете олиото и хубаво разбъркайте.

Сипете сместа във кошницата на хлебопекарната, добавете захарта, солта и най-отгоре - пресятото брашно със маята. Включете на програма ТЕСТО.

Когато програмата свърши, извадете тестото и го разделете на 4 части.

В подготвени тави, застлани със хартия за печене, разстелете тестото, като намажете първо хартията с олио и със ръце разпъвате.

Приготвяте си доматения сос, като завирате пюрето, сока и кетчупа.

Овкусявате с риган и по желание чубрица. Намазвате пиците със соса и редите от всички нарязани продукти, без резените домат и кашкавал.

Печете в загрята фурна на 180 градуса, след леко запичане извадете и поръсете със кашкавал и резени домат.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар