Пържоли с гъби, топено сирене и сметана

20/04/2018
Gergana Tsvetanova
отGergana TsvetanovaГотвач33273402
"Ако трябва да изберем само едни пържоли, които да ядем до края на живота си, то определено ще са тези "
Приготвяне15 мин.
Готвене85 мин.
Общо100 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо42 567
  • Преглеждания за месеца5229
  • Преглеждания за седмицата1300
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дъното и стените на съда за печене се намасляват с олиото.

На дъното се подрежда пласт пържоли, намазват се с малко горчица. Върху тях се слага нарязан кромид лук, нарязани гъби, парченца топено сирене.

Поръсва се с подправките и се полива с няколко лъжици от сметаната.

Така се подреждат няколко пласта докато се изчерпат продуктите. Сипва се бирата. Съдът се покрива с капак или фолио.

Пече се 60 минути на 190 градуса.Фолиото се отстранява и се пече още 10-15 минути.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар