Пържоли с гъби, топено сирене и сметана

Gergana TsvetanovaGergana Tsvetanova
Готвач
445
3k
723
2k
2
20/04/2018
"Ако трябва да изберем само едни пържоли, които да ядем до края на живота си, то определено ще са тези "
Приготвяне15 мин.
Готвене85 мин.
Общо100 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
34 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо288 724
  • Преглеждания за месеца967
  • Преглеждания за седмицата1058
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена34

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дъното и стените на съда за печене се намасляват с олиото.

На дъното се подрежда пласт пържоли, намазват се с малко горчица. Върху тях се слага нарязан кромид лук, нарязани гъби, парченца топено сирене.

Поръсва се с подправките и се полива с няколко лъжици от сметаната.

Така се подреждат няколко пласта докато се изчерпат продуктите. Сипва се бирата. Съдът се покрива с капак или фолио.

Пече се 60 минути на 190 градуса.Фолиото се отстранява и се пече още 10-15 минути.

Чугунен грил тиган 32 см-20%
Качество без компромис:
Чугунен грил тиган 32 см
100.00 лв.
80.00 лв.
Виж ››

Изключително качествен чугунен грил тиган за приготвяне на крехко месо, зеленчуци, дори сандвичи. С този тиган може да готвите лесно, бързо и най-вече здравословно. Прекрасен подарък за ваш близък!

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар