Пържоли с гъби, топено сирене и сметана

Gergana TsvetanovaGergana Tsvetanova
Готвач
443
3k
721
2k
2
20/04/2018
"Ако трябва да изберем само едни пържоли, които да ядем до края на живота си, то определено ще са тези "
Приготвяне15 мин.
Готвене85 мин.
Общо100 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
31 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо258 301
  • Преглеждания за месеца1093
  • Преглеждания за седмицата171
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена31

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дъното и стените на съда за печене се намасляват с олиото.

На дъното се подрежда пласт пържоли, намазват се с малко горчица. Върху тях се слага нарязан кромид лук, нарязани гъби, парченца топено сирене.

Поръсва се с подправките и се полива с няколко лъжици от сметаната.

Така се подреждат няколко пласта докато се изчерпат продуктите. Сипва се бирата. Съдът се покрива с капак или фолио.

Пече се 60 минути на 190 градуса.Фолиото се отстранява и се пече още 10-15 минути.

Висококачествен оребрен грил тиган - 27 см
Приготвяй си тази рецепта с:
Висококачествен оребрен грил тиган - 27 см
41.44 лв.
Виж ››

Ето го новото попълнение във вашата кухня - грил тиган, който ще замести барбекюто и ще ви позволи да приготвяте храната си вкусно и здравословно. Удобен за ползване, лесен за почистване. Грил тиганът е с незалепващо покритие, което ще улесни допълнително готвенето.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар