Бъркани яйца с бекон

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1488140215215
21/04/2018
"Яйцата да са сочни, а беконът - хрупкав, това е задължително според кулинарния закон "
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 369
  • Преглеждания за месеца111
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • свински бекон - 500 г
  • яйца - 4 бр.
  • сирене - 100 г
  • масло - 40 г
  • черен пипер
  • универсална подправка - пикантина
  • соев сос
  • мед
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете бекона на тънки ивици и го сложете в купа. Поръсете с пикантина и черен пипер, а соевия сос разбъркайте с меда и намажете бекончетата.

Изпечете ги на оребрен тиган.

В друг тиган сипете маслото и добавете натрошено сирене, леко запържете, след което чукнете яйцата с подправки по ваш вкус и изпържете.

Сервирайте топли с пълнозърнесто хлебче или пухкав хляб от хлебопекарна.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар