Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Пържена риба»Пържени котлети от акула

Пържени котлети от акула

Пържени котлети от акула
Снимка: Ваня Георгиева
3 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Извадете от хубавото вино - днес сме на котлети от акула"

Необходими Продукти

  • котлети от акула - 1 кг
  • брашно - 1 ч.ч
  • морска сол
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

След като купите пакета с котлети от акула ги извадете и наредете върху скара или решетка, за да се отцеди водата.

След като е напълно размразена можете да отстраните кожата, защото има по-силен мирис от другите видове риба.

Поръсете с малко сол и оставете да постои за около 30 минути.

Загрейте олио в дълбок тиган, оваляйте всеки котлет в брашно и изпържете рибата до хубав златист цвят.

Пържените котлети от акула са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: