Капучино

EfrosiaEfrosia
Джедай
941
4k
10
14k
17/12/2012
"Има някои места по света, където на приготвянето на капучино се гледа като на свещен ритуал. Опитайте и ще разберете защо!"
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо40 146
  • Преглеждания за месеца662
  • Преглеждания за седмицата106
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете горещото еспресо и го отмерете. Овкусете с малко захар по желание.

Сипете количеството прясно мляко в чаша и направете пяната с помощта на приставката за пяна на кафе машината.

Ако нямате такава, разбийте млякото в съд от неръждаема стомана, за да не се смеси с други вкусове и аромати.

Разбивайте пяната, докато се получи еднородна и гладка.

Сипете еспресото в чашата с млякото на пяна и поднесете капучиното с щипка канела по желание.

Рейтинг

5 7
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар