Сочен Щрудел с Тънки Кори

26/04/2018
"Сочен и много вкусен шрудел с кори за баница - и после как да пазиш линия "
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 735
  • Преглеждания за месеца102
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиват се плодовете и се рендосват на едро ренде в купа. Смесва се отделно захар, канела и смлени бисквити. Вземат се два кори и застиламе върху дъното на правоъгълна тава, намазана с олио, поръсва се с олио и разпределяме от ябълковата плънка.

Поръсва се с канелена захар с бисквити и нареждаме още две кори, като помежду им се поръсва олио. Следва плънка и така, докато свършат корите.

Нарязваме на квадрати, поливаме с олио и парченца масло.

Печем до златисто в загрята фурна 180°C .Вода и захар се разбъркват с ванилията, заливаме отгоре баницата и като попие, се поръсва с пудра захар. Вкусен и сочен мързелив щрудел, без да се навива на руло.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар