Пухкав Царевичен Хляб в Хлебопекарна

Галя НиколоваГаля НиколоваГотвач1702712
02/05/2018
"За съвсем начинаещи, но много мераклии - пухкав царевичен хляб в микровълновата "
Приготвяне10 мин.
Готвене189 мин.
Общо199 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо6 610
  • Преглеждания за месеца361
  • Преглеждания за седмицата116
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • вода - 350 мл
  • мая - 8 г суха
  • захар - 1 ч.л
  • сол - 1 ч.л.
  • царевично брашно - 200 г
  • брашно - 450 г пшенично
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагам продуктите, както следва, в хлебопекарната и пускам на програма основен бял хляб.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар