Пухкав Царевичен Хляб в Хлебопекарна

02/05/2018
Галя Николова
отГаля НиколоваЧирак127122
"За съвсем начинаещи, но много мераклии - пухкав царевичен хляб в микровълновата "
Приготвяне10 мин.
Готвене189 мин.
Общо199 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо5 106
  • Преглеждания за месеца393
  • Преглеждания за седмицата105
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • вода - 350 мл
  • мая - 8 г суха
  • захар - 1 ч.л
  • сол - 1 ч.л.
  • царевично брашно - 200 г
  • брашно - 450 г пшенично
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагам продуктите, както следва, в хлебопекарната и пускам на програма основен бял хляб.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар