Gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Хляб в хлебопекарна»Пухкав Царевичен Хляб в Хлебопекарна

Пухкав Царевичен Хляб в Хлебопекарна

Галя НиколоваГаля Николова
Готвач
1992k5693
Пухкав Царевичен Хляб в Хлебопекарна
Снимка: Галя Николова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
189 мин.
Общо
199 мин.
Порции
8
"За съвсем начинаещи, но много мераклии - пухкав царевичен хляб в микровълновата"

Необходими Продукти

  • вода - 350 мл
  • мая - 8 г суха
  • захар - 1 ч.л
  • сол - 1 ч.л.
  • царевично брашно - 200 г
  • брашно - 450 г пшенично
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагам продуктите, както следва, в хлебопекарната и пускам на програма основен бял хляб.

Пухкавият Царевичен Хляб в Хлебопекарна е много сполучлив.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
Без олио? Много вода. Бла-бла рецепта!
14.02.2024 15:04
Анонимен
Анонимен
В тази рецепта липсва основна информация. За какво количество хляб са продуктите, на коя програма се пече....Хората ползват различни марки хлебопекарни с една и с две бъркалки...
06.09.2022 12:30
3
1
Анонимен
Анонимен
Здравейте хляба е много вкусен но не се получи форма и се чудя защо
02.01.2022 20:24
1
1
Покажи всички подкоментари