Руло от Свински Врат

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1483140115165
02/05/2018
"Сипете си двойна порция от рулото и въобще не се занимавайте с гарнитура - после ще ни благодарите "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 546
  • Преглеждания за месеца50
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинския врат на широки големи парчета и начукайте с малко сол.

Овкусете каймата със подправки по ваш вкус.

Нарежете гъбите на тънки ивици.

Поръсете парчетата врат със черен пипер и по средата сложете от каймата и гъбите.

Можете да оформите голямо руло или да го приготвите на 2 рула, зависи как сте нарязали врата.

Завийте на руло, като стягате с ръце, натрийте го обилно с червен пипер и чубрица.

Загънете в големи зелеви листа и сложете в тавичка с олио и малко вода.

Покрийте с фолио и печете за около 45 минути, след което отстранете фолиото и запечете отново.

Най-накрая, преди да изключите фурната, поръсете рулото с настърган кашкавал.

Сервирайте нарязано на парчета с домашни пърленки на грил тиган.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар