Вкусното мамино агнешко

08/05/2018
"Има ли нужда, да ви казваме колко е вкусно това агнешко - нали знаете, че мама готви най-добре"
Приготвяне30 мин.
Готвене300 мин.
Общо330 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо20 346
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества
Печено Агнешко

Начин на приготвяне

Нарежете агнешкото месо на порции. Обелете лука, морковите и гъбите. Нарежете ги на подходящи парчета.

Наредете агнешкото месо в дълбока тава. Овкусете го обилно с подправка за агнешко месо. Върху месото подредете зеленчуците и гъбите. Налейте вода до средата на тавата.

Ако месото е по-тлъсто, каквото е в случая, не е необходимо да се добавя мазнина. Завийте плътно тавата с алуминиево фолио.

Сложете тавата във фурна на печка с дърва. Печете около 5 часа на умерена температура.

Агнешкото месо става изключително вкусно!

Алуминиева тава с незалепващо покритие 35 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиева тава с незалепващо покритие 35 см
13.85 лв.
Виж ››

С алуминиевата тава с незалепващо покритие и готвенето, и чистенето са детска игра. Изключително удобна за готвене, с приятен червен цвят и практични размери. Алуминиевата тава може да реши всички проблеми в кухнята.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар