Солен кекс Сезони

DenitsaDenitsaПомощник Готвач82171
10/05/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции9
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо566
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват.

Бакпулверът се шупва в киселото мляко и се прибавя към яйцата заедно с олиото - разбърква се. Добавят се пикантината, шарената сол и чубрицата и отново се разбърква.

След това се прибавят към получената смес и натрошеното сирене, нарязаните краставички и наденицата - разбърква се с лъжица.

Гъбите се нарязват на полумесеци и и леко се запържват, след което се добавят към сместа. Изсипва се брашното и се разбърква добре до пълното му поемане от сместа.

Изсипва се в намазнена и набрашнена тава и се пече в предварително загрята фурна на 180 градуса за 45 минути.

Оставя се да поизстине и се нарязва на парчета във форма по желание.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар