Начин на приготвяне
Тиквичките се режат на две по дължина и се издълбават.
Бланшират се за няколко минути във вряща подсолена вода, вадят се потапят се в ледено студена вода и се отцеждат.
В сгорещеното краве масло се задушава нарязаният на ситно лук. Когато поомекне, се добавят нарязаната вътрешност от тиквичките и се оставя да се поизпържи, докато се изпари водата.
Прибавя се хлябът, предварително накиснат в прясно мляко, отцеден и стрит, нарязаните маслини. Овкусява се с индийско орехче, сол, пипер. Добавя се каймата и се разбърква да стане на малки парченца.
Прибавя се белтък и нарязаният магданоз. Разбърква се и се пълнят тиквичките. Поръсват се с кашкавал.
Чери доматите се разполовяват и се нареждат по дължината на тиквичките върху кашкавала.
Запичат за 10-15 минути в предварително загрята фурна на 200 градуса.
Пълнените тиквички по Аржентински са готови.