Кавърма с пилешко и свинско

16/05/2018
Таня
отТаняМастър Шеф126613417653
"Когато не може да решите каква точно кавърма обичате повече - пригответе тази - хем с пилешко, хем със свинско, хем много вкусна "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
  • Преглеждания общо479
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме двата вида меса на парчета.

Поставяме ги в съд с предварително загрята мазнина и запържваме.

Нарязваме на много ситно както морковите, така и чушката.
Лука обелваме и него нарязваме на полумесеци.

След като се запържи месото, прибавяме лука, морковите и червената чушка.

Овкусяваме със солта, червения и черен пипер, наливаме топла вода и оставяме да ври за около 30-35 минути.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар