Свинско руло със зеленчуци

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1483140115165
18/05/2018
"А вие можете ли така красиво да го навиете и с такава сочна плънка да го напълните "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 308
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското филе нарежете, така че да получите голям правоъгълник - по дължина започнете да режете и завивате навътре.

С по-голямо парче става по-лесно, поръсете с малко сол и начукайте леко. Внимавайте да не го скъсате, поръсете с черен пипер и чубрица.

Нарежете червения лук на ситно, както и чушките, гъбите нарежете според големината дали са едри или малки.

В тиган задушете зеленчуците и разположете по средата на филето, пригответе си конец и като стягате на руло увийте с конеца.

Сложете го в тавичка с малко олио, намажете рулото с червен пипер и олио и сложете да се пече във фурната на 180 градуса. Сервирайте нарязано на парчета с гарнитура по ваш избор.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар