Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена риба»Печен карагьоз на фурна

Печен карагьоз на фурна

Печен карагьоз на фурна2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
25 мин.
Порции
1

Необходими Продукти

  • карагьоз - 1 бр.
  • лимон - 1/2 бр. пресен
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата почистваме от люспите и вътрешностите и измиваме добре.

Лимона нарязваме на парченца.

Посоляваме със сол и черен пипер самата риба отвън и вътре, а лимона нареждаме отгоре.

В тавичка, която сме поставили водичка отдолу, нареждаме рибата и я поставяме във фурната.

Печем на 220 градуса за около 20 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: