Бързи сърца на тиган

20/05/2018
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру215884777216
"Приготвят се толкова бързо, че няма да имате време за изстудите бирата "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо420
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките сърца се срязват на две и обилно с вода се измиват. В тиган с олио се запържват за кратко, добавя се ситно нарязан лук и чесън.

Когато сменят цвета си прибавяме картофи, нарязани на тънки кръгчета, бекон - нарязан и предварително запечен в сух тиган. Овкусява се със сол, черен пипер, мащерка и стръкче розмарин.

Долива се гореща вода да покрие продуктите и готвим на тих огън, до готовност.

Към края поръсваме малко брашно, разбърква се и след минута сваляме от котлона. Поднасяме с нарязан пресен магданоз.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар