Голи сарми с кисело зеле

23/05/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо776
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Омесваме каймата с ориза, солта, магданоза и черен пипер. Оформяме на топчета или като кебапчета.

На котлона поставяме тенджера с олио и прибавяме нарязаното на ситно кисело зеле, черния пипер, червения пипер и натрошената люта чушка.

След като се задуши, поставяме сармичките върху зелето, като правим като гнезда да потънат малко.

Доливаме с малко вода, колкото да ги покрие.

Оставяме на бавен огън около 20 минути от едната страна, като след това обръщаме и държим още 20 минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар