Пилешка яхния с маслини

Мария СимоваМария СимоваГуру107956102713
23/05/2018
"Най-добрата оценка за тази яхния ще бъдат чиниите, опразнени за нула време "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо554
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилето на порции, измийте и подсушете.

Запържете го в нагрятото олио от всички страни.

В същото олио добавете нарязания на ивици лук, почистените скилидки чесън, почистените от костилки маслини, нарязаните на едро гъби, обелените и нарязани на едро домати.

Добавете сол и черен пипер на вкус, босилека и бялото вино.

След като сместа заври, добавете порциите пилешко месо и задушете на умерен огън до готовност под капак, като при нужда добавете малко топла вода.

Сервирайте с варен ориз!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар