Пълнени домати Маслинка

Ася ЗаевскаАся Заевска
Готвач
318
2k
609
443
31/05/2018
"Мезето трябва да е такова, че като го погледнеш само, и веднага да ти се прииска да кажеш Наздраве "
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо870
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме доматите, отрязваме капачетата им и ги издълбаваме с малка лъжичка. Пълнежа отделяме в купичка. Внимателно отрязваме малка част от долната им страна, за да могат да стоят в чинията за сервиране.

Следва приготвянето на пълнежа.

В блендер прехвърляме обеленото яйце, маслините, зехтина, изварата и кашкавала. Овкусяваме със щипка сол. Добавяме и 1/2 от т.н. издълбана част от доматите.

Другата можете да пасирате и използвате за декорация или да я съхраните за друго блюдо, като отново я пасирате и овкусите с подправки по Ваш вкус (риган, зехтин, босилек...). Пасираме продуктите в блендера.

С така получената смес внимателно пълним доматите. Отгоре може да ги декорирате с малки парченца маслина.

Бамбукова дъска с борд 28 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбукова дъска с борд 28 см
13.99 лв.
10.77 лв.
Виж ››

Висококачествена бамбукова дъска за рязане и сервиране. Удобна и практичка, дъската за рязане не абсорбира миризмите от продуктите, обработвани върху нея. Поддържа се лесно. и може да се използва за поднасяне на ордьоври или разядки. Изработена от 100% бамбук.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар