Туршия с домати и пипер без стерилизиране

Албена АсеноваАлбена АсеноваМастър Шеф68376121586
04/06/2018
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо421
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • захар - 15 с.л.
  • сол - 4 с. л.
  • оцет - 200 мл
  • аспирин - 8 бр.
  • домати
  • пипер
  • моркови
  • динчета - малки, срязани на парчета
  • вишневи листа
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленчуците се измиват и се нареждат цели, с изключение на малките динчета, които се нарязват в чист трилитров буркан.

След това се слагат захарта, солта, оцета и счукания аспирин.

Най-отгоре се поставят 5-6 вишневи листа.

Бурканът се допълва със студена вода, затваря се и се оставя на слънце за три-четири дни, като периодично се разклаща.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар