Начин на приготвяне
Измиваме добре салатите, отцеждаме и подсушаваме внимателно листата им.
На дъното на платото подреждаме миск от салатните листа.
В средата поставяме накъсани на едро, нарязан зелен лук, шайби от репичките и краставицата.
Месата се подправят и се пекат на скара или грил тиган.
Нарязваме ги на ивици преди поднасяне на салатата за консумация.
Бланшираните пресни картофки сотираме в масло, докато се зачервят.
Свинското филе нарязваме на слайсове.
На няколко места поставяме хапки от натрошеното синьо сирене.
Подреждаме богатото блюдо с въображение и вкус.
Съставките за дресинга поставяме в бурканче и разклащаме енергично, за да се смесят.
Поднасяме го в сосиера.
Можете да поръсите с леко запечен микс от семена.
Богатата комбинирана салата за специален повод е готова.
Коментари
Браво за рецептата!