Начин на приготвяне
Смесваме крема сиренето, цеденото мляко, захарта и ванилията, разбъркваме и прибираме в хладилника за 30 минути.
Разтваряме какаото в горещата вода.
Подреждаме един ред бишкоти в тавичка и с лъжица ги напояваме с разтвореното какао. Изваждаме крема от хладилника и сипваме половината от него върху напоените бишкоти.
Заглаждаме и отгоре равномерно настъргваме белия шоколад. Подреждаме отгоре втори ред бишкоти и отново напояваме.
Сипваме останалия крем и заглаждаме хубаво. Отгоре настъргваме кафявия шоколад.
Покриваме тирамисуто с прозрачно фолио прибираме в хладилника за 24 часа.
Сочното Детско Тирамису е готово.