Бистра гъбена супа без застройка

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
692
6k
1k
2k
6
15/06/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене50 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо984
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Гъбена Супа

Начин на приготвяне

Лукът, морковът и пащърнакът се нарязват на дребно и се запържват в малко мазнина. Към тях се прибавят почистените и нарязаните на филийки гъби.

След като се запържат се прибавят картофите, нарязани на кубчета, и измитият ориз.

След като се запържат и те се налива топла вода. Супата се овкусява със сол и се оставя да ври.

Малко преди готовност се прибавят черният пипер и мащерката.

Силиконов накрайник за тенджера-29%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Силиконов накрайник за тенджера
7.00 лв.
5.00 лв.
Виж ››

Бъдете практични, бъдете модерни и не пропускайте да се снабдите с удобния за употреба накрайник за тенджера с универсален размер

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар