Задушени Телешки Ребра

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Автор
2k12k7k10k13
Задушени Телешки Ребра1 / 2
25/06/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
70 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • захар - 1 ч.л.
  • кимион - 1 к.л.
  • индийско орехче - 1 к.л.
  • сол - 1 ч.л.
  • олио - 3 с.л.
  • домати - 1 бр. консерва
  • телешки ребра - 1 кг
  • черен пипер - 3 щипки млян
  • червено вино - 200 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В съд поставяме всички подправки без доматите консерва, захарта и виното.

Всичко разбъркваме добре.

Поставяме телешките ребра в марината и оставяме така за около час-два.

Поставяме тенджера на котлона, загряваме олиото и след като е готово, изпържваме ребрата.

Към тях добавяме виното и оставяме да изври алкохолът.

Добавяме и доматите със захарта и оставяме на слаб огън да се готви.

Поднасяме с подходяща салата или паста.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: