Тирамису с маскарпоне и бишкоти

Петя ТосковаПетя Тоскова
Помощник Готвач
82
889
288
199
1
25/06/2018
"Ако твоят човек не ти приготвя тирамису с маскарпоне и бишкоти - или да се научи, или не е твоят човек "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
21 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо31 349
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена21

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Течната сметана се разбива със захарта и после добавяме маскарпонето и амаретото.

Направете си една чаша кафе и го оставете да се охлади почти студено да е.

После за миг потапяме бишкотата в кафето и редим в подходящ съд ред бишкоти, после крем и така, докато ни свършат съставките, като отгоре завършваме с крем.

Отгоре поръсваме с какао и украсяваме.

Оставете тортата за няколко часа да стегне в хладилника.

Бон Апети!

Рейтинг

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар