Пилешка супа с грах
Chicken Soup with Peas

Пилешка супа с грах

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k3k11k
Пилешка супа с грах1 / 2
19/10/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
3-4
"Сгряваща сърцето и душата супа, която ще приготвите за по-малко от 30 минути"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете лука и го нарежете на ситно.

Измийте пилешкото филе и го оформете на ивички. В тенджера сгорещете олиото и запържете в него месото до златисто. Добавете лука и след 3 - 4 мин. залейте с горещия бульон. Поръсете с куркумата и разбъркайте. Похлупете съда и варете 18 мин. Добавете граха и гответе още 3 - 4 мин. Поръсете леко със сол. Сипете фидето и варете докато стане готово.

Супата се поднася с поръсен магданоз и препечени филийки бял хляб.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: