Бургаска рибена чорба

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
366
2k
5
7k
26/06/2018
"Отиди до Бургас, за да се научиш риба да ловиш, но и да приготвяш най-вкусната рибена чорба "
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо10 326
  • Преглеждания за месеца379
  • Преглеждания за седмицата44
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Скълцайте зеленчуците дребно и сложете да се задушат, докато омекнат. Залейте ги с рибения бульон и изчакайте да омекнат. Извадете ги и ги пасирайте.

Почистената риба нарежете на парчета и я сварете в отварата. Добавете след това пасираните зеленчуци и допълнително рибен бульон.

За застройване на рибената чорба пригответе варена застройка от жълтък, кисело мляко. Финално подправете накрая с черен пипер и пресен магданоз.

Голяма емайлирана тенджера с декор - 9 литра-23%
Приготвяй си тази рецепта в:
Голяма емайлирана тенджера с декор - 9 литра
35.99 лв.
27.71 лв.
Виж ››

Може да посочим само основателни причини, поради които тази емайлирана тенджера да се превърне във вашата нова емайлирана тенджера. Голяма вместимост, удобна да пренасяне, поддържане и употреба. Тенджерата се предлага в нежен дизайн, с който готвенето носи още по-голяма наслада.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар