Тази рецепта коментираха

Анонимен
Стефан
Стефан
Всичко точно направих, както е описано, но въобще не бухнаха. Гледам, че и други преди мен не са успели от първия път. И отвътре остават малко клисави. При тези пропорции на съставките, топчиците направо се давеха в мазнина в тавата - въобще нямаше нужда от намазване предварително. Станаха направо като пържени. Започвам да си задавам въпроса от една реклама на Спрайт:"Къде сбъркахме?" :)
27.02.2013 16:23
Миглена
Миглена
Никога не бях правила еклери и си мислех, че е много сложно. Останах супер изненадана, когато ми се получиха, защото изобщо не вярвах. Моите еклери станаха наистина ПЕРФЕКТНИ и всички ме питаха дали не съм ги купила:) Днес ще имам гости и ще ги направя пак!
27.02.2013 09:09
Petar
Petar
яйцата са набухвателите за еклера сложил си по-малко яйца :)
22.02.2013 18:20
СЕРГО
СЕРГО
НЕ МИ БУХНАХА И СТАНАХА КАТО КОРАБИ КИ :d ИНАЧЕ КРЕМА СТАНА СТРАХОТЕН НЯКОЙ ДА КАЖЕ КЪДЕ СГРЕШИХ НАЙ ВЕРОЯТНО СЛОЖИХ МНОГО ОЛИО В СМЕСТА
19.02.2013 15:44
МЕГЛЕНА
МЕГЛЕНА
БЛАГОДАРЯ ЗА РЕЦЕПТАТА -И ЕКЛЕРИТЕ СЕ НАДУХА И КРЕМА СТАНА СПОЛУЧЛИВ -БЛАГОДАРЯ -
10.02.2013 13:04
сиси
сиси
страхотни са,станаха перфектни
03.01.2013 14:38
1
Алекс
Алекс
Крема нещо не ми се получаваа :(
28.12.2012 10:41
Стела
Стела
БЛАГОДАРЯ!Рецептата е сполучлива.Направих двойна доза.Еклерите станаха като купени.




14.11.2012 21:20
svetlana.lapatareva@abv.bg
svetlana.lapatareva@abv.bg
Еклерите изобщо не ми се надуха!Защо?
13.11.2012 16:36
1
Венета
Венета
Правя ги от три години все по тази рецепта и винаги са сполучливи!И най важното,че кремът ми достига винаги точно!
28.10.2012 20:23
Хриси
Хриси
Благодаря!Страхотни, бухнаха, страх ме беше, че нямах формички, но стават и така. Сега ще чакам довечера да ги опитаме.
26.10.2012 16:34
Анелия
Анелия
Рецептата е страхотна!
20.10.2012 17:51
1
юлиан
юлиан
супер станаха
12.10.2012 16:46
Силвия
Силвия
Получиха ми се и то доста добре, намерих и рецепта за глазура, станаха страхотни! Изкарах 19 броя, другия път ще ги направя по-малки. Не вярвах, че ще се справя, но ето, че успях! Благодаря за рецептата и за достъпното обяснение към нея!
29.08.2012 17:56
1
Кейт
Кейт
Еклерите станаха невероятни! Благодаря Ви за страхотната и точна рецепта!
01.08.2012 12:44