Тази рецепта коментираха

Анонимен
Таня Алексиева
Таня Алексиева
Ако в тестото добавим лъжичка алкохол при пържене не поемат толкова мазнина.
19.01.2017 19:59
2
3
Eleonora
Eleonora
Много хубави станаха
11.01.2017 22:07
4
1
Гергана
Гергана
Изглеждат направо чудесни! Още сега ще ги забъркам и утре сутрин сме на мекици поръсени с пудра захар.
11.01.2017 11:53
3
2
Вальо
Вальо
Добрата стара мекица от едно време.Бяха по 4 ст. ;) ))
Правеха ги сутрин рано.Едната мекичарка е на тестото, а другата на казана с олио.
29.10.2016 15:56
11
1
Monika Ivanova
Monika Ivanova
удобно за избягване на месенето и мазането, но пък без да загърбваме вкусното
06.05.2016 09:50
7
12
Elena Steinbach
Elena Steinbach
Супер бърза и лесна рецепта. Нямах време да оставя тестото в хладилника да почива, само го оставих за 20 мин. на топло и въпреки всичко бухнаха страхотно и станаха много вкусни.
22.03.2016 12:15
16
12
Албена Асенова
Албена Асенова
Много добре се получават.Това за мен е универсално тесто-за пици,пърленки,тутманици..
13.02.2016 11:04
15
1
Йорданка Тасева
Йорданка Тасева
Много хубаи стават
29.01.2016 14:02
6
6
Моника
Моника
щом е без месене още по се навих да я направя моя ще им се зарадва дано станат вкусни
28.01.2016 23:13
6
1
Йорданка Тасева
Йорданка Тасева
Ето каква ще ни е закуската утре сутрин :))) бързо и вкусно
27.01.2016 17:24
9
2
Фифи
Фифи
Моля, моля, тези мекици с бърканото тесто ги правя от 25 години. Наистина, ако не престои в хладилника не стават хубави. Аз даже цяла нощ го оставям в хладилника. Перфектно е и за пици.
05.01.2016 18:42
41
1
2
Покажи всички подкоментари
Нямазначение
Нямазначение
Нещо, което се прави с мая, не се слага в хладилника, та да втасва цял ден, а на топло и тогава му трябва най-много един час. В хладилника се оставя тесто, в което има сода, за да "отпусне" глутена, за около 1/2 час.
16.12.2015 13:40
48
32
1
Покажи всички подкоментари