Тази рецепта коментираха

Анонимен
Maria Mimi
Maria Mimi
Яйцата по панагюрски се правят забулени, а не пържени. Във вряща подсолена вода се пускат едно по едно и се вадят с решетеста лъжица. Слагат се върху кисело мляко с чесън, може да се добави и натрошено сирене и се заливат с препържено олио с червен пипер.
Баба ми беше от Панагюрище, летните ваканции съм си ги изкарвала там. Много обичам яйца по панагюрски. Могат да се приготвят и като се изпържат на очи - това е по-лесният начин, но вече няма да са по панагюрски
17.12.2016 17:36
27
4
Monika Ivanova
Monika Ivanova
Наистина от бабите идва тази рецепта. Много ги обичам точно още откакто баба ми ги правеше.
16.05.2016 20:55
5
Ваня Благоева
Ваня Благоева
Не съм пробвала :)
23.03.2016 15:33
1
1
Биляна Владова
Биляна Владова
с масло вместо олио стават по вкусни
23.03.2016 14:19
11